Ingredients
per a quatre:
- Dues peces d'ossobuco de vedella
- Una dotzena de pastanagues no molt grans
- Un got d'oli d'oliva verge
- Mig got de vinagre de poma
- Una branca de romaní
- Una branca de farigola
- Un all.
- Un grapat de baies de ginebró
- Un bocí de canyella
- Sal i pebre.
Procediment:
Salar i
empebrar els talls
Pelar
les pastanagues
En la
cassola on ho anem a coure mesclar-hi l'oli i el vinagre i dipositar-hi els
talls, les pastanagues i la resta d'elements. Si el líquid no arriba a cobrir
les peces afegir-ne el que calgui.
Posa a
adobar. Aconsello un foc elèctric. Primer a temperatura alta fins que el líquid
comenci a bullir discretament. Abaixar-ho al mínim possible i deixar-ho coent
durant dues hores. Passada la primera hora tombar les peces de carn. Servir la
carn amb les pastanagues, uns branquillons d'herbes fresques i una mica de puré
de patates, si així ho voleu, i amanit lleugerament amb l'oli de la cocció.
Mmmm....quina recepta més deliciosa! Anotada queda! M'agrada molt l'ossobuco i de ben segur està ben deliciós de la manera que l'has cuinat.
ResponEliminaPetonets,
Olga