dimarts, 25 de juny de 2019

Ossobucco adobat a baixa temperatura




Ingredients per a quatre:
  • Dues peces d'ossobuco de vedella
  • Una dotzena de pastanagues no molt grans
  • Un got d'oli d'oliva verge
  • Mig got de vinagre de poma
  • Una branca de romaní
  • Una branca de farigola
  • Un all.
  • Un grapat de baies de ginebró
  • Un bocí de canyella
  • Sal i pebre.


Procediment:
Salar i empebrar els talls
Pelar les pastanagues
En la cassola on ho anem a coure mesclar-hi l'oli i el vinagre i dipositar-hi els talls, les pastanagues i la resta d'elements. Si el líquid no arriba a cobrir les peces afegir-ne el que calgui.
Posa a adobar. Aconsello un foc elèctric. Primer a temperatura alta fins que el líquid comenci a bullir discretament. Abaixar-ho al mínim possible i deixar-ho coent durant dues hores. Passada la primera hora tombar les peces de carn. Servir la carn amb les pastanagues, uns branquillons d'herbes fresques i una mica de puré de patates, si així ho voleu, i amanit lleugerament amb l'oli de la cocció.

1 comentari:

  1. Mmmm....quina recepta més deliciosa! Anotada queda! M'agrada molt l'ossobuco i de ben segur està ben deliciós de la manera que l'has cuinat.
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina

Seguidors

Drets

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 Espanya de Creative Commons