diumenge, 23 de juny del 2019

Amanida semicuita d'espàrrecs




Ingredients per a dos persones:
  • 12 espàrrecs verds
  • 1 alvocat
  • Una ceba tendra
  • Dos o tres tomàquets
  • Una culldta. de siracha o harissa
  • El suc d'una llimona
  • Oli d'oliva verge
  • Pebre negre
  • Sal al gust

 Procediment:
Coure els espàrrecs en una paella amb una mica d'oli durant uns dos minuts, simplement per que quedin una mica brillants. Reservar.
Tallar la ceba i procedir igual que amb els espàrrecs, afegint-hi la cullerada de siracha mentre es cou.
Escaldar els tomàquets. Pelar-los i tallar-los.
Deixar refredar tot plegat uns minuts a la nevera.
A l'hora de servir. Tallar a bocins la meitat dels espàrrecs, mesclar amb la ceba i el tomàquet. Salar i empebrar.
Emplatar junt amb els espàrrecs sencers i l'alvocat llescat. Amanir amb el suc de la llimona i un raig d'oli i servir.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors

Drets

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 Espanya de Creative Commons