Ingredients per a dos persones:
- 12 espàrrecs verds
- 1 alvocat
- Una ceba tendra
- Dos o tres tomàquets
- Una culldta. de siracha o harissa
- El suc d'una llimona
- Oli d'oliva verge
- Pebre negre
- Sal al gust
Coure els espàrrecs en una paella amb una mica d'oli durant
uns dos minuts, simplement per que quedin una mica brillants. Reservar.
Tallar la ceba i procedir igual que amb els espàrrecs,
afegint-hi la cullerada de siracha mentre es cou.
Escaldar els tomàquets. Pelar-los i tallar-los.
Deixar refredar tot plegat uns minuts a la nevera.
A l'hora de servir. Tallar a bocins la meitat dels
espàrrecs, mesclar amb la ceba i el tomàquet. Salar i empebrar.
Emplatar junt amb els espàrrecs sencers i l'alvocat llescat.
Amanir amb el suc de la llimona i un raig d'oli i servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada