Ingredients per a un:
- Uns fulls d'enciam romà
- Un got de café de cous-cous
- Mitja albergínia
- Mig cogombre
- Mitja dotzena de peces de falàfel de fava (Consultar recepta aquí)
- Un grapat de tomàquets xèrri
- Mig alvocat
- Un grapat de pipes
- Veganesa
- Oli d'oliva
- Vinagre de poma
- Sal al gust
Procediment:
- Tallar l'enciam en juliana, amanir-lo amb oli, sal i vinagre i posar-lo a la base del bol.
- Escalfar un got petit d'aigua fins a bullir i afegir-hi el mateix volum de cous-cous i una mica de sal. Treure del foc, tapar i deixar reposar per que s'infli bevent-se tota l'aigua. Remenar de tant en tant amb una forquilla mentre s'inflen per tal de que els grans quedin ben separats. Un cop cuit mesclar amb les pipes, deixant-ne algunes per decorar.
- Daurar l'albergínia a la graella amb un raig d'oli.
- Tallar el cogombre a rodanxes i el mig alvocat a làmines.
- Col·locar el cous-cous al centre del plat i la resta d'elements al seu voltant.
- Regar-ho tot amb un bon raig d'oli d'oliva verge, i les boles de falàfel amb una mica de maionesa. (Empreu veganessa si voleu fer el plat totalment vegà).
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada