diumenge, 1 de novembre de 2020

Cous-cous amb rap i llagostins


 

Ingredients per a dos comensals:

  • Vuit llagostins
  • Una cua de rap grossa o dues de petites
  • Dues tasses de cous-cous integral
  • Dues tasses de brou de peix
  • Una ceba de figueres
  • Tres dents d'all
  • Un grapat de julivert
  • Mig pebrot vermell
  • 200 gr de tomàquet triturat
  • Oli d'oliva verge
  • Sal al gust
Procediment:
  • Posar quatre cullerades d'oli d'oliva en una cassola i enrossir-hi els llagostins. Reservar.
  • Tallar les cues de rap a rodanxes, enfarinar-les lleugerament i enrossir-les. Reservar-les per després.
  • En el mateix oli fer el sofregit. Començar per enrossir la ceba tallada ben fina. Un cop rossa afegir-hi l'all, el pebrot tallat menut i la meitat del julivert, abaixar el foc, afegir-hi la sal i deixar coure a foc baix una estona.
  • Incorporar el tomàquet i seguir una estona més a foc baix.
  • Afegir el cous-cous al sofregit i remenar-lo una estona fins que es vagi posant lluent.
  • Finalment afegir les dues tasses de caldo i, en quant arrenqui el bull tapar la cassola, apagar el foc i deixar que els grans es vagin inflant durant uns minuts remenant de tant en tant per que quedin solts.
  • Un cop cuit incorporar el rap i els llagostins a la cassola i deixar reposar uns cinc minuts amb la cassola tapada per que el peix s'escalfi. 
  • Servirem decorant amb julivert fresc junt amb els talls de rap i els llagostins.
Bon profit!.



Cap comentari:

Publica un comentari

Seguidors

Drets

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 Espanya de Creative Commons