Ingredients per a dos comensals:
- Vuit llagostins
- Una cua de rap grossa o dues de petites
- Dues tasses de cous-cous integral
- Dues tasses de brou de peix
- Una ceba de figueres
- Tres dents d'all
- Un grapat de julivert
- Mig pebrot vermell
- 200 gr de tomàquet triturat
- Oli d'oliva verge
- Sal al gust
Procediment:
- Posar quatre cullerades d'oli d'oliva en una cassola i enrossir-hi els llagostins. Reservar.
- Tallar les cues de rap a rodanxes, enfarinar-les lleugerament i enrossir-les. Reservar-les per després.
- En el mateix oli fer el sofregit. Començar per enrossir la ceba tallada ben fina. Un cop rossa afegir-hi l'all, el pebrot tallat menut i la meitat del julivert, abaixar el foc, afegir-hi la sal i deixar coure a foc baix una estona.
- Incorporar el tomàquet i seguir una estona més a foc baix.
- Afegir el cous-cous al sofregit i remenar-lo una estona fins que es vagi posant lluent.
- Finalment afegir les dues tasses de caldo i, en quant arrenqui el bull tapar la cassola, apagar el foc i deixar que els grans es vagin inflant durant uns minuts remenant de tant en tant per que quedin solts.
- Un cop cuit incorporar el rap i els llagostins a la cassola i deixar reposar uns cinc minuts amb la cassola tapada per que el peix s'escalfi.
- Servirem decorant amb julivert fresc junt amb els talls de rap i els llagostins.
Bon profit!.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada