Avui fem un remenat molt apetitós, que es fa en un moment. La col refregida amb una mica d'all sempre m'ha semblat un menjar excel·lent. Si a demés hi afegiu el cruixent de la nou de macadàmia i el punt agredolç de la magrana veureu que es crea un contrast ben agradable al paladar.
Ingredients:
- Un quart de col blanca.
- 3 dents d'all
- Un grapat de julivert
- Un grapat de nous de macadàmia
- Els grans de mitja magrana
- Dos cullerades d'oli d'oliva.
- Sal al gust
Procediment:
- Tallarem la col a tires ben fines i la reservarem.
- Farem al morter una picada amb les tres dents d'all, la meitat del julivert i la meitat de les nous de macadàmia amb una cullerada d'oli.
- A la cassola on treballarem posarem la resta d'oli, el farem escalfar i hi afegirem la picada fent-la coure fins que l'all comenci a enrossir.
- Seguidament hi abocarem la col i la remenarem a foc baix fins que es vagi transparentant i agafant el gust de la picada.
I llestos. Només caldrà servir-la ben calenta i decorada amb la resta del julivert, les nous de macadàmia i els granets de magrana fresca, que contrastaran amb la resta d'elements.
Bon profit!.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada