Unes postres per dinar o esmorzar ben fàcils de fer, apetitoses i a demés sanes, carregades de calc i ferro i de força efecte saciant degut a la capacitat de la llavor de chia de inflar-se, carregar-se d'aigua i produir gran quantitat de mucílag.
Ingredients:
- 200 gr. de llet de coco
- 2 cullerades de llavor de chia
- 1 cullerada de te de xarop d'agave
- Mig plàtan tallat a rodanxes
- Un pessic de panses
- Un pessic de pipes de carabassa
- Una mica de canyella en pols.
Procediment:
- La nit anterior afegir a la llet de coco, o qualsevol altre llet vegetal de la vostra preferència la cullerada de llavors de chia i remenar-ho per que quedin ben distribuïdes.
- Tapar amb paper film i deixar reposar tota la nit. Això farà que la chia es vagi inflant i vagi espesseint la llet fins a formar-se el pudding.
- Al moment de servir afegir el plàtan, les panses i les pipes i amanir amb el xarop d'agave i la canyella.
Bon profit i bon esmorzar!
se lee buenismo
ResponEliminalo voy a probar y te cuento
graciassssss ama de mi corazon