Ja s'acosta Tots sants!!. Jo soc i seré sempre més de castanyada que de "jalogüins". A mi lo de les castanyetes calentones i panellets de pinyons em posa. Els moniatos potser no tant, però, una vegada l'any... El Halloween també te les seves coses bones, com els deliciosos pastissos de carabassa, però, jo, què voleu que us digui... Digueu,me clàssic...
O sigui que tocava fer panellets, però aquest any, com que estic en mig d'una dieta "semi" crudivegana he pensat si no hi hauria manera de fer-ne de totalment crus i sense fer servir productes càrnics, làctics o productes processats.. i, a demés, en cru. Aquest és el resultat d'aquest experiment, i he de dir que ens n'hem sortit força be.
Ingredients:
Per a la massa:
- 250 gr de dàtils desossats i posats en remull tota la nit
- 300 gr de farina d'ametlla
Per al arrebossat:
- Un grapadet de pinyons
- Un grapadet de pipes de gira-sol
- Un grapadet de baies de goji
- Unes quantes mitats de nous
- Un parell de cullerades de coco en pols
- Un parell de cullerades de cacau en pols
- Dos culleradetes de sèsam blanc i una de negre
Les quantitats allarguen per a fer un trentena de panellets.
Bon profit
Innovant en el.mon dels panellets!
ResponEliminaPtnts
Glòria
Gràcies Maria Glòria! M'agrada ser irrespectuós amb els clàssics :D
Elimina