Ingredients:
- 250 gr. d'arròs basmati
- 50 gr. d'arròs salvatge
- 1 ceba gran
- 100 gr de pinyons
- 100 gr de panses sultanes
- 1 culleradeta de canyella
- 1 culleradeta de curry
- 2 o 3 cullerades d'oli d'oliva verge
- 2 o 3 dàtils i una mica de romaní per a decorar
- Sal al gust
Procediment:
- Bullir l'arròs de la manera que solguem fer-ho, remullar-lo i deixar-lo escòrrer fins que dreni tota l'aigua. Ens ha de quedar sec i granejat.
- Torrem una mica els pinyons en una paella fins que estiguin rossos i els reservem.
- Posem les panses i els dàtils en remull durant una estona.
- Tallem la ceba ben menuda o la ratllem i,en un wok o paella fonda la sofregim lentament fins que estigui ben rossa
- Tot seguit hi afegim l'arròs i, a foc lent l'anem sofregint.
- Afegim a l'arròs la canyella, el curri, els pinyons i les panses (que haurem escorregut) i ho seguim remenant uns minuts.
- Per acabar ho servirem en una safata fonda i ho decorarem amb els dàtils i la branca de romaní.
Que aprofiti!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada