dissabte, 22 de febrer del 2014

Canya de dulce de leche i anacards


          Com que a LaFabricaDeCemento ens anem fen grans cada vegada ens tirem més al dolç...
Us portem avui una recepta sencillíssima i la mar de bona per a fer unes postres divertides.

Ingredients:

  • Pasta de full congelada
  • Dulce de leche
  • 80 gr. d'anacards
  • 1 ou.
  • Llavors de sèsam o de rosella per decorar.







Procediment:
  • Extenem la pasta de full sobre el marbre i la cobrim amb una capa uniforme de "dulce de leche"


  •  Amb l'ajut d'un morter picarem els anacards i els escamparem per sobre la superfície. Podem emprar també nous, ametlles o qualsevol fruit sec que ens sembli millor.


  •  Enrotllem la pasta de full sobre sí mateixa fins formar la canya.
  • Ho posem a la plata del forn sobre un paper de coure i  pintem la superficie amb l'ou batut.









  • Escampem una mica de sèsam o de llavors de rosella per sobre.
  • Enfornem amb el forn pre escalfat a 180º durant uns 20 minuts.






          I ja tenim la canya feta.  Bon profit!.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors

Drets

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 Espanya de Creative Commons