Com que a LaFabricaDeCemento ens anem fen grans cada vegada ens tirem més al dolç...
Us portem avui una recepta sencillíssima i la mar de bona per a fer unes postres divertides.
Ingredients:
- Pasta de full congelada
- Dulce de leche
- 80 gr. d'anacards
- 1 ou.
- Llavors de sèsam o de rosella per decorar.
Procediment:
- Extenem la pasta de full sobre el marbre i la cobrim amb una capa uniforme de "dulce de leche"
- Amb l'ajut d'un morter picarem els anacards i els escamparem per sobre la superfície. Podem emprar també nous, ametlles o qualsevol fruit sec que ens sembli millor.
- Enrotllem la pasta de full sobre sí mateixa fins formar la canya.
- Ho posem a la plata del forn sobre un paper de coure i pintem la superficie amb l'ou batut.
- Escampem una mica de sèsam o de llavors de rosella per sobre.
- Enfornem amb el forn pre escalfat a 180º durant uns 20 minuts.
I ja tenim la canya feta. Bon profit!.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada