Es pot rematar un cop cuit amb l'afegit d'un allioli negat, pas que nosaltres ens hem estalviat a fi de fer la recepta una mica més lleugera.
Ingredients per a quatre:
- 800 gr. de cua de rap
- 800 gr. de patates Monalisa
- Una ceba gran
- Mitja cabessa d'alls
- 250 gr. de tomàquet triturat
- Un grapat de julivert picat
- Un grapat d'avellanes picades
- Una fulla de llorer
- Una peça d'anís estrellat
- Oli d'oliva
- Fumet de peix
- Sal i pebre al gust.
Procediment:
Tallar les cues de rap en bocins d'uns tres centímetres de gruix. Salar-los i empebrar-los.
Escalfar unes quatre cullerades d'oli d'oliva verge en una cassola ample. Marcar els talls de peix per ambdós costats i. Així que blanquegin retirar-les. Reservar.
En el mateix oli, a foc lent, enrossir la ceba tallada en juliana.
Picar les avellanes, el julivert i l'all i afegir la mescla a la cassola juntament amb el llorer i l'anís.
Deixar coure uns minuts remenant i incorporar-hi el tomàquet picat. Tapar la cassola i deixar que el sofregit vagi coent-se. Foc ben baix i, procurant que no arribi a cremar-se com més estona el deixem millor quedarà.
Afegir les patates, remenar-les en el sofregit uns minuts i abocar-hi el fumet.
Quan el fumet arrenqui a bullir deixar-lo a foc mig durant no menys de vint minuts. Si voleu el suquet espès només cobriu les patates amb el líquid. Si el voleu més caldós afegiu més fumet.
Un cop passats els vint minuts, afegir els talls de rap i deixar-ho coure no més de tres o quatre minuts.
Bon profit!.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada