diumenge, 9 d’agost del 2015

Xarrup de meló a la menta




          LaFàbrica us porta avui un entrent adequat per aquests dies de calor insuportable. Fàcil de fer i sorprenentment bo i refrescant.

Ingredients:

  • Mig meló de pell de gripau (que ara estan fantàstics).
  • 200 g de iogurt grec.
  • Un grapadet de fulles de menta fresca.
  • Una mica de sal i pebre.

Procediment:
  • Peleu i elimineu les llavors del meló i talleu-ne la car a bocins.
  • En una batedora de vas incorporeu tot el meló, afegiu la menta tallada ben fina, el iogurt i una mica de sal i pebre al vostre gust.
  • Bateu el meló, primer a alta velocitat i després una estona més a velocitat més lenta per fer-ho una mica més escumós.
  • Deseu a la nevera i, uns 20 minuts abans de consumir poseu-ho al congelador per que quedi ben fret.
  • A l'hora de servir l'haureu de remenar una mica i servir-lo com a entrant en gots de xupito decorats amb una fulla de menta, com hem fet nosaltres, o be com a sopa. En aquest cas recomanem guardar part del meló i incorporar-ne uns daus a cada plat junt amb alguna fulla de menta, o be afegir-hi uns petits daus de síndria per donar-hi un toc de color.

Bon profit i que us refresqui força!.


2 comentaris:

Seguidors

Drets

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 Espanya de Creative Commons