Unes mandonguilles amb un toc especial i fetes al forn per a evitar fregits i coses d'aquestes tant nocives per als nostres nivells de colesterol....
Ingredients:
- 500gr. de carn picada mixta de porc i vedella
- 100 gr. de flocs de civada
- Un ou batut
- Una culleradeta de garam massala
- Sal i pebre
Per a l'arrebossat:
- 50 gr. de cacahuets
- 80 gr. de coco ratllat.
- Una cullerada de sucre morè
- Una culleradeta de pols de gingebre, coriandre i comí
Per al "mojo":
- Un bon raig de ketchup
- Unes gotes de tabasc
Procediment:
- Mesclar la carn picada amb la civada i l'ou remenat. Salpebrar, incorporar el garam massala i remenar-ho fins aconseguir una massa uniforme.
- Formar les mandonguilles procurant que no quedin massa petites. De la mida d'una pilota de golf o una mica menys estaria be.
- Torrar el coco ratllat en una paella, removent-lo fins que s'enrosseixi una mica.
- Picar els cacauets grollerament i mesclar-los amb el coco ratllat, el sucre morè i les espècies.
- Amb aquesta mescla anirem arrebossant les mandonguilles i les anirem col·locant en una font coberta amb paper d'alumini per anar al forn.
- Preescalfar el forn i coure les mandonguilles a uns 180º no més de 20 o 25 minuts per evitar que quedin massa eixutes.
- Servir calentes i acompanyades amb ketchup que haurem animat una mica amb unes gotes de tabasc.
Bon profit!!
Molt bones han de ser amb aquest qrrebossat de cacahuets i coco, els hi deu donar un toc asiatic,oi?
ResponEliminaUn petó
Les receptes que m'agraden
Gràcies Pilar. Sí, queden molt bones :)
Elimina