En el nostre cas els farcirem amb una mescla d'hortalisses, germinats i tonyina i els aromatitzarem amb
cacahuet i llima.
Ingredients:
- 8 discos de paper d'arròs.
- Un parell de pebrots
- Un cogombre
- Una llima
- 2 llaunes de tonyina en oli
- 4 cullerades de crema de cacauets
- Un grapat de germinat d'alfals
- Oli d'oliva
Procediment:
- Tallarem els vegetals en daus ben menuts, els mesclarem amb el germinat d'alfals, ho amanim amb sal, oli i un raig de llima i ho reservem.
- Escalfem la crema de cacauets un parell de minuts al microones i la deixatem amb un parell de cullerades d'oli.
- Mesclem la crema amb la tonyina ben esmicolada i ho reguem amb la resta del suc de la llima, afegint-hi una mica de polpa. Ho reservem
- Escampem les oblees de paper d'arròs sobre el marbre, i amb l'ajut d'un esprai les remullem ben xopes per ambdues bandes.
- Esperem a que els discos de paper d'arròs s'hagin rehidratat i els anem farcint amb una cullerada dels vegetals i un altre de la mescla de la pasta de tonyina i cacauet.
- Els anem tancant com si fossin una mena de sobre de correu,de manera que quedin farcits i més o menys cilíndrics. Cal mirar de no farcir-los massa dons costaran més de tancar.
I ja els podem servir, si volem amb una salsa per sucar-los feta
de suc de llima i salsa de soja. Encara que sol estan ben gustosos.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada