dimarts, 27 de maig de 2014

HORTALISSES A LA BRASA AMB ROMESCO DE GINGEBRE



Seguim amb receptes lleugeretes i refrescants per encarar els propers dies de calor. Ja no venen tant de gust els guisats i sopetes de dies enrere i sí els plats frescos i les amanides diverses. El plat que us portem avui ha sigut un experiment. Particularment m'agrada molt el romesco tant per les amanides com les verdures, però a casa tenim personal no gaire afecte a l'all, amb lo qual se'm va ocórrer donar-li una volta a la salsa i substituir-lo pel gingebre, molt més adequat als gustos particular de la fauna del meu entorn...
El resultat ha sigut força interessant.


 Les hortalisses poden ser a gust de cadascú. En el nostre cas hem emprat:
  • Un carabassó
  • Una albergínia
  • Un pebrot groc.
  • Un grapat de faves prèviament bullides
Les hem passat lleugerament per la graella amb una mica de sal i un raig d'oli d'oliva verge.

Pel que fa al romesco, l'hem confegit amb:
  • 800gr. de tomàquets de penjar escalivats.
  • La polpa de 3 nyores que havíem posat en remull la nit abans.
  • 2 llesques de pa fregit.
  • 50 gr. d'avellanes torrades i pelades.
  • Un tros de gingebre de la mida d'una nou.
  •  Un got de vi (150gr.) d'oli d'oliva verge.
Bon profit!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors

Drets

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 Espanya de Creative Commons