Us portem avui una recepta mig suggerida per una conversa amb la nostra bona col·lega la Laura de Cuinejar, que ens comentava sobre un "platillo" on es presentaven junts els calamars i els bolets. Com sigui que, per l'època de l'any a la Cimentera tenim el rebost ple de productes de tardor, varem decidir perpetrar un poti-poti que ha resultat un guisat força bo.
Ingredients per a 6 persones:
- 1 kg de patates
- 1/5 kilo de carbassa
- 1 llauna de tomaquet triturat
- 1 parell de pebrots verds
- 250 gr. de calamarsets nets i tallats
- 18 llagostins
- 1 dotzena de rovellons
- 1 l de fumet de peix
- all
- julivert
- 1 cullerada de pebre vermell dolç i un altre de pebre vermell picant
- sal i pebre negre
- Un raig d'Oporto
Procediment:
.- Fem el sofregit incorporant lentament tots els ingredients: el pebrot, els rovellons, els calamarsets, l'all i el julivert. Sempre a foc baix i amb paciència.
.- Afegim una copeta d'Oporto i deixem que es vagi evaporant
.-Incorporem el tomàquet ratllat, una cullerada de pebre vermell dolç, una de picant, rectifiquem de sal i pebre, i ho deixem coure a foc lent i tapat fins que redueixi una quarta part del líquid, vigilant que no s'enganxi.
.-Hi avoquem el fumet de peix i quan bulli incorporem les patates i la carbassa tallada a daus i ho deixem coure uns 20 minuts.
.- Un cop cuit incorporem els llagostins a la cassola. Ho deixem reposar uns minuts i ja ho podem servir.
Bon profit!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada