Cuina per a orfes del colesterol
Avui: Amanida d'albergínia
Avui, LaFàbrica us porta una amanida molt bona i sencilla feta a partir d'albergínia escalivada. Lleugera i gustosa, és molt apropiada per a un primer plat d'un àpat amb les calories mesuradetes...
Ingredients, per a dos persones: (Unes 80 Kcal per barba)
- Una albergínia de bona mida.
- Una capça de tomàquet xerry o mini kumato.
- Dos dents d'all.
- Julivert.
- El suc de mitja llimona.
- Una cullerada sopera d'oli d'oliva. Si en disposeu de macerat amb herbes, molt millor
- Una mica de sal i pebre.
Procediment:
- Rentem l'albergínia, la emboliquem amb paper film i la fiquem al microones durant uns 6 o 7 minuts. La deixem refredar i la pelem. La reservem fins que estigui a temperatura ambient. És una manera ràpida d'escalivar-la i queda tant bona com feta al forn convencional.
- Tallem l'albergínia a daus i els tomàquets per la meitat i ho distribuïm en una safata o en un plat per a cada comensal.
- Piquem el julivert ben menut.
- Pelem les dues dents d'all. Les escaldem durant dos minuts. Els hi extraiem el germen (Ambdós processos ajuden a rebaixar bastant la fortor de l'all i fer-lo més digerible). Piquem l'all ben menut.
- Amanim amb una mica d'all i pebre i amb la mescla feta amb l'all, el julivert, el suc de mitja llimona i la cullerada d'oli.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada