dijous, 22 d’octubre de 2015

Entrepà d'alvocat (fast-food vegà)



          Com que avui no teniem gaire temps per fer el dinar ens hem passat al vulgar bocata, però em mirat de seguir la dieta vegana i ens ha sortit aquesta mena de fast-food vegà, que ha resultat tant sucós i apetitós com una vulgar hamburguesa, amb totes les ventatges però amb cap dels inconvenients nutricionals d'aquella. Sense sucres i farines refinades, i, sobretot sense greixos saturats.

Ingredients i procediment:
          Hem emprat un pa integral de 8 llavors el qual hem untat una mica amb una mostassa feta a casa, de la que ja parlarem en un proper post, i l'hem farcit amb:
  • 2 fulles d'enciam
  • 1/2 alvocat a llesques
  • 1 cogombret en vinagre
  • Un grapat d'olives sevillanes a rodanxes
  • 1/2 culleradeta de sèsam
  • Un raig de suc de llimona.
Només cal tapar-ho tot amb l'altre llesca de pa, i cap endins!  Bon profit!.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors

Drets

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 Espanya de Creative Commons