dissabte, 14 de setembre de 2013

Farcellets de paper d'arròs


La Fàbrica de Ciment us porta avui uns entrants força apetitosos i refrescants, el·laborats a partir d'un element típic de la cuina del Viet-nam i que podem trobar en molts comerços orientals sense massa dificultat. El paper d'arròs, que es comercialitza en forma de discos secs i que, un cop rehidratats serveixen per a fer-ne petis farcells.
En el nostre cas els farcirem amb una mescla d'hortalisses, germinats i tonyina i els aromatitzarem amb
cacahuet i llima.





Ingredients:

  • 8 discos de paper d'arròs.
  • Un parell de pebrots
  • Un cogombre
  • Una llima
  • 2 llaunes de tonyina en oli
  • 4 cullerades de crema de cacauets
  • Un grapat de germinat d'alfals 
  • Oli d'oliva



Procediment:
  • Tallarem els vegetals en daus ben menuts, els mesclarem amb el germinat d'alfals, ho amanim amb sal, oli i un raig de llima i ho reservem.
  • Escalfem la crema de cacauets un parell de minuts al microones i la deixatem amb un parell de cullerades d'oli.
  • Mesclem la crema amb la tonyina ben esmicolada i ho reguem amb la resta del suc de la llima, afegint-hi una mica de polpa. Ho reservem

  • Escampem les oblees de paper d'arròs sobre el marbre, i amb l'ajut d'un esprai les remullem ben xopes per ambdues bandes.
  • Esperem a que els discos de paper d'arròs s'hagin rehidratat i els anem farcint amb una cullerada dels vegetals i un altre de la mescla de la pasta de tonyina i cacauet.
  • Els anem tancant com si fossin una mena de sobre de correu,de manera que quedin farcits i més o menys cilíndrics. Cal mirar de no farcir-los massa dons costaran més de tancar.






I ja els podem servir, si volem amb una salsa per sucar-los feta
de suc de llima i salsa de soja. Encara que sol estan ben gustosos.

Bon profit!!
                    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors

Drets

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 Espanya de Creative Commons