tag:blogger.com,1999:blog-4501293180143108159.post9199524647114698132..comments2023-09-18T00:25:51.075-07:00Comments on LLEGANDO A LA FÁBRICA DE CEMENTO...: "TACOS" CRUDIVEGANSAmadeu (LaFábricaDeCemento)http://www.blogger.com/profile/10503092841763609729noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4501293180143108159.post-13970822593249786562015-10-03T17:06:37.417-07:002015-10-03T17:06:37.417-07:00Be, no és que hagi optat per l'opció crudivega...Be, no és que hagi optat per l'opció crudivegana com a norma de vida a llarg plaç, però si que m'ha semblat una opció interessant per perdre pes d'una manera més divertida i eficaç i a demés de trobar-ho un tipus de cuina força interessant. De totes maneres segurament incorporaré molts plats d'aquesta cuina en els meus àpats habituals. Em sembla molt saludable el fet augmentar el percentatge de fruites, verdures i aliments no processats en l'alimentació i reduír el consum de carns, de coses en general massa processades i de farines i sucres refinats.Amadeu (LaFábricaDeCemento)https://www.blogger.com/profile/10503092841763609729noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4501293180143108159.post-14321621504326214022015-09-30T14:04:24.642-07:002015-09-30T14:04:24.642-07:00M'alegro que hagis optat per la opció crudiveg...M'alegro que hagis optat per la opció crudivegana Amadeu! Veig que no ets estricte del tot, hi has posat formatge, que segur que està boníssima la combinació. La deshidratadora és una eina indispensable si no vols avorrir-te amb aquest tipus de cuina, genial per assecar la fruita. <br />Per cert no sé si coneixes la Mercè Passola, crudivegana de fa molts anys que ha escrit un llibre de receptes fet amb molt de carinyo. Busca-la pel fbok si vols.<br />Ànims i a segur ;)<br />Petons<br />AnnaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/10942385237981885796noreply@blogger.com