dilluns, 9 de juliol del 2018

Crema freda de coco, mango i menta.


Una crema vegana adequada per un sopar d'estiu a la fresca. La vaig tastar fa uns dies en un restaurant hindú i he provat de reproduir-la amb força èxit. No s'assembla a la que vaig tastar, però diria que encara és més bona i refrescant.
A demés és senzillíssima de fer i si tens convidats a sopar quedes com un senyor per quatre quartos i deu minuts a la cuina.

Ingredients per a quatre:

  • Dos mangos madurs
  • Un litre de llet de coco sense sucre
  • Uns branquillons de menta fresca
  • Un pessic de sal
  • Un parell de cullerades d'oli de coco
Procediment:

Pelar i tallar els mangos en bocins petits.

En una paella fonda escalfar l'oli de coco i saltejar-hi el mango una estona a foc baix per que es vagi caramel·litzant.

Afegir la llet de coco. Quan arrenqui el bull incorporar la sal i deixar coure uns cinc minuts a foc viu.


Aturar el foc i posar-hi a infusionar un parell de branques de menta.

Passats uns deu minuts, treure la menta. Batre la llet amb els bocins de mango amb una batedora de vas fins a obtenir una crema suau.

Deixar refredar unes hores a la nevera.

Servir amb unes fulles de menta senceres o bé tallades en juliana.


1 comentari:

Seguidors

Drets

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 Espanya de Creative Commons