diumenge, 22 d’octubre del 2017

Buddha bowl #4 De cous-cous, falàfel de fava i alberginia




Ingredients per a un:
  • Uns fulls d'enciam romà
  • Un got de café de cous-cous
  • Mitja albergínia
  • Mig cogombre
  • Mitja dotzena de peces de falàfel de fava (Consultar recepta aquí)
  • Un grapat de tomàquets xèrri
  • Mig alvocat
  • Un grapat de pipes
  • Veganesa
  • Oli d'oliva
  • Vinagre de poma
  • Sal al gust
Procediment:
  • Tallar l'enciam en juliana, amanir-lo amb oli, sal i vinagre i posar-lo a la base del bol.
  • Escalfar un got petit d'aigua fins a bullir i afegir-hi el mateix volum de cous-cous i una mica de sal. Treure del foc, tapar i deixar reposar per que s'infli bevent-se tota l'aigua. Remenar de tant en tant amb una forquilla mentre s'inflen per tal de que els grans quedin ben separats. Un cop cuit mesclar amb les pipes, deixant-ne algunes per decorar.
  • Daurar l'albergínia a la graella amb un raig d'oli.
  • Tallar el cogombre a rodanxes i el mig alvocat a làmines.
  • Col·locar el cous-cous al centre del plat i la resta d'elements al seu voltant.
  • Regar-ho tot amb un bon raig d'oli d'oliva verge, i les boles de falàfel amb una mica de maionesa. (Empreu veganessa si voleu fer el plat totalment vegà).
Bon profit!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors

Drets

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 Espanya de Creative Commons