diumenge, 6 de desembre de 2015

Remenat de col blanca amb nous de macadàmia i magrana


             Avui fem un remenat molt apetitós, que es fa en un moment. La col refregida amb una mica d'all sempre m'ha semblat un menjar excel·lent. Si a demés hi afegiu el cruixent de la nou de macadàmia i el punt agredolç de la magrana veureu que es crea un contrast ben agradable al paladar.

Ingredients:
  • Un quart de col blanca.
  • 3 dents d'all
  • Un grapat de julivert
  • Un grapat de nous de macadàmia
  • Els grans de mitja magrana
  • Dos cullerades d'oli d'oliva.
  • Sal al gust
Procediment:
  • Tallarem la col a tires ben fines i la reservarem.
  • Farem al morter una picada amb les tres dents d'all, la meitat del julivert i la meitat de les nous de macadàmia amb una cullerada d'oli.
  • A la cassola on treballarem posarem la resta d'oli, el farem escalfar i hi afegirem la picada fent-la coure fins que l'all comenci a enrossir.
  • Seguidament hi abocarem la col i la remenarem a foc baix fins que es vagi transparentant i agafant el gust de la picada.
          I llestos. Només caldrà servir-la ben calenta  i decorada amb la resta del julivert, les nous de macadàmia i els granets de magrana fresca, que contrastaran amb la resta d'elements.
          Bon profit!.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors

Drets

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 Espanya de Creative Commons