dimecres, 2 de desembre de 2015

Formatge de nous amb pa de poma i romaní




          Avui hem fet un berenar ben bo. Una versió crudivegana del "pa amb formatge", en el que el formatge l'hem fet a partir de nous i el pa crudivegà a base de poma i romaní.

Per al pa
  • Hem pelat i tallat a bocins tres pomes reineta i les hem posat a picar  amb un grapat de fulles fresques de romaní , una cullerada d'oli d'oliva i un pessic de sal.
  • Hem mesclat el puré que hem obtingut amb 5 cullerades de llinassa recent molta.
  • Ho hem estès sobre les safates del deshidratador i ho hem deixat assecant durant unes sis hores. En acabat hem tallat les làmines de la mida de les llesques de pa de motlle.

Per al formatge
  • Hem picat 150 gr. de nous que havíem deixat tota la nit en remull per activar-les.
  • Les hem mesclat amb 3 cullerades de llevat de cervesa, 2 d'oli de coco, una mica de sal i unes cullerades de llet de coco, fins a obtenir una mescla fina.
  • Per altra banda hem posat a escalfar 200 ml. de llet de coco i una cullerada d'agar-agar i ho hem portat a ebullició. Hem abaixat el foc al mínim i ho hem seguit bullint i remenant durant 5 minuts més per tal d'activar l'agar-agar.
  • Tot seguit hem barrejat la llet de coco calenta amb la pasta de nous i ho hem tornat a barrejar fins a homogeneïtzar-ho.
  • Ho hem deixat refredar i ho hem posat a la nevera durant tota una nit.
          A mitja tarda, quan ens ha vingut la gana n'hem fet unes llesques i ens l'hem menjat amb el pa i una mica d'api, unes nous i uns tomàquets xerri. Estava força bo. Proveu-ho.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors

Drets

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 Espanya de Creative Commons