dimarts, 3 de novembre de 2015

Pudding de chia




          Unes  postres per dinar o esmorzar ben fàcils de fer, apetitoses i a demés sanes, carregades de calc i ferro i de força efecte saciant degut a la capacitat de la llavor de chia de inflar-se, carregar-se d'aigua i produir gran quantitat de mucílag.

Ingredients:
  • 200 gr. de llet de coco
  • 2 cullerades de llavor de chia
  • 1 cullerada de te de xarop d'agave
  • Mig plàtan tallat a rodanxes
  • Un pessic de panses
  • Un pessic de pipes de carabassa
  • Una mica de canyella en pols.
Procediment:
  • La nit anterior afegir a la llet de coco, o qualsevol altre llet vegetal de la vostra preferència la cullerada de llavors de chia i remenar-ho per que quedin ben distribuïdes.
  • Tapar amb paper film i deixar reposar tota la nit. Això farà que la chia es vagi inflant i vagi espesseint la llet fins a formar-se el pudding.
  • Al moment de servir afegir el plàtan, les panses i les pipes i amanir amb el xarop d'agave i la canyella.
          Bon profit i bon esmorzar!




1 comentari:

  1. se lee buenismo
    lo voy a probar y te cuento
    graciassssss ama de mi corazon

    ResponElimina

Seguidors

Drets

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 Espanya de Creative Commons