divendres, 6 de novembre del 2015

"Burrito" d'enciam



          Avui un esmorzar poc calòric i apetitós. Un farcellet o "burrito" d'enciam. Cruixent i ben apetitós.
          Emprarem les primeres fulles de l'enciam, sigui varietat iceberg o romana, que son les més grosses i, per tant més fàcils de farcir. En el cas dels enciams de la varietat romana, és aconsellable estirar-les amb l'envers cap avall i, amb l'ajut d'un ganivet ben esmolat eliminar-ne part del nervi que sobresurt de la fulla per el revers. Això ajudarà a que la fulla no es trenqui al doblegar-la per fer el farcell.

          Per omplir el burrito hem utilitzat una torrada de pa cruixent integral de sègol (Knäckebrot o Wholegrain rye crispbread), que li dona al farcell una textura cruixent molt agradable. Sobre aquesta torrada una llesca de formatge fresc de cabra, que podem substituir per qualsevol formatge vegà, d'ametlles o d'anacards, per exemple, si volem fer la recepta totalment vegana. Sobre el formatge hi hem posat unes rodanxes de pebrot vermell i ho hem amanit amb una salseta que hem elaborat mesclant una cullerada de mahonesa, una de mostassa i un raig de suc de llima.



          Per acabar hem plegat la fulla d'enciam sobre si mateixa per fer una mena de sobre de correus ,i  ho hem rematat empolsinant-ho  tot plegat amb una mica de pàprika.
          Espero que us agradi








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors

Drets

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 Espanya de Creative Commons