diumenge, 23 de novembre de 2014

Mandonguilles arrebossades amb coco i cacauet, al forn



Unes mandonguilles amb un toc especial i fetes al forn per a evitar fregits i coses d'aquestes tant nocives per als nostres nivells de colesterol....


Ingredients:

  • 500gr. de carn picada mixta de porc i vedella
  • 100 gr. de flocs de civada
  • Un ou batut
  • Una culleradeta de garam massala
  • Sal i pebre
Per a l'arrebossat:
  • 50 gr. de cacahuets
  • 80 gr. de coco ratllat.
  • Una cullerada de sucre morè
  • Una culleradeta de pols de gingebre, coriandre i comí
Per al "mojo":
  • Un bon raig de ketchup
  • Unes gotes de tabasc

Procediment:
  • Mesclar la carn picada amb la civada i l'ou remenat. Salpebrar, incorporar el garam massala i remenar-ho fins aconseguir una massa uniforme.
  • Formar les mandonguilles procurant que no quedin massa petites. De la mida d'una pilota de golf o una mica menys estaria be.
  • Torrar  el coco ratllat en una paella, removent-lo fins que s'enrosseixi una mica.
  • Picar els cacauets grollerament i mesclar-los amb el coco ratllat, el sucre morè i les espècies.
  • Amb aquesta mescla anirem arrebossant les mandonguilles i les anirem col·locant en una font coberta amb paper d'alumini per anar al forn.
  • Preescalfar el forn i coure les mandonguilles a uns 180º no més de 20 o 25 minuts per evitar que quedin massa eixutes.
  • Servir calentes i acompanyades amb ketchup que haurem animat una mica amb unes gotes de tabasc.
Bon profit!!



2 comentaris:

  1. Molt bones han de ser amb aquest qrrebossat de cacahuets i coco, els hi deu donar un toc asiatic,oi?
    Un petó
    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina

Seguidors

Drets

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 Espanya de Creative Commons