dilluns, 23 de desembre del 2013

Quiche de bakon, panís, tomàquet i romaní



Avui us portem el nostre segon contacte amb l'interessant món de las quiches. Aquesta vegada amb blat de moro, bakon, tomàquet i romaní. Una plat una mica passadet de voltes en quant a greixos i calories, però deliciós. I què caram, un dia és un dia!...   (Adminístrese con prudencia en pacientes con niveles altos de colesterol y triglicèridos. Este producto propende a una digestión lenta y plácida....)



Ingredients:


  • Una làmina de pasta brisa.
  • 3 ous.
  • 200 gr de crema de llet.
  • 150 gr. de bakon.
  • 300 gr. de blat de moro
  • Una quants tomàquets xerry.
  • Romaní fresc picat.
  • 60 gr. de formatge cheddar o emmenthal ratllat.
  • Sa, pebre, nou moscada.
  • Mantega.

Procediment.

  • Untem un motllo adequat amb mantega, i el folrem amb la pasta brisa. (tot i que encara no tenim un amb farbalans no descartem que Papà Noël s'apiadi de nosaltres i ens en deixi un al mitjó de la llar de foc)...
  • Posem a coure la pasta al forn reescalfat a 180º durant 20 minuts i coberta de cigrons crus (aquesta vegada sí), per que la massa no s'abombi per el centre.


  • En una paella amb una mica de mantega fregim el bakon fins que comenci a estar torradet i afegim el blat de moro per sofregir-lo amb el bakon. Ho reservem.
  • Batem els ous amb la crema de llet, un punt de sal, de pebre i nou moscada.
  • Incorporem a la mescla el bakon i el blat de moro i el formatge ratllat.


  • Traiem la tartaleta del forn i la omplim amb la mescla.
  • Decorem amb els tomàquets xerry i la meitat del romaní picat.
  • Coure al forn a la mateixa temperatura durant 25-30 minuts.


  • Deixar refredar, desemmotllar i cobrir amb la resta del romaní fresc.
I, ja ho tenim.
Bon profit i bones festes!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors

Drets

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 Espanya de Creative Commons