dissabte, 12 de maig de 2012

Crema sorpresa de Iogurt


Què cal menjar per suportar el mil·lenni?

Avui:  SORPRESA DE IOGURT



"La Fábrica de Cemento" es complau en presentar-vos avui una nova aportació a la "cuina minimalista". Les postres més senzilles i "resultones" del món, amb les que sorprendre als convidats, quedar com un rei i gastar-se no més de quatre quartos. (És a dir, unes postres, ademés, plenament "catalan-friendly").

Material i mètodes:

  • 4 Iogurts grecs
  • sucre morè
  • pebre en gra

Avoquem en un bol els quatre iogurts, vuit cullerades de sucre morè i el pebre recent molt.
(La quantitat aproximada de pebre seria d'unes dues culleradetes de café, rases).
Batre la mescla amb un batedor de varetes, o, si es disposa de l'aparell, amb un muntador de clares elèctric) fins que la crema agafi una mica de volum.
Servir en bols individuals i decorar amb una maduixa o unes fulles de menta.

La preparació està més bona si es deixa reposar
d'un dia per a l'altre. Abans de servir-la, si ens sembla que el gust del pebre no es nota prou, afegir-ne una mica més.

Un altre suggeriment de presentació és servir-ho sobre un fons de maduixots tallats, o bé macedònia de fruites.

El punt de picant del pebre dona un contrapunt excel·lent a la cremositat del iogurt i la dolçor del sucre morè. Son unes postres molt bones,realment senzilles i de sabor sorprenent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors

Drets

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 Espanya de Creative Commons