divendres, 27 d’abril del 2012

Pit de pollastre arrebossat en civada

Què cal menjar per suportar el mil•lenni?


Avui: Pit de pollastre arrebossat en civada



Avui una recepta senzilla fruit de la nostra permanent investigació "arrebossaire".
Després de intentar arrebossar amb les coses més peregrines, n'hem trobat una que queda força bona i molt cruixent (que és l'entelèquia de qualsevol arrebossat)... els flocs de civada.


Ingredients:

  • 3 Pits de pollastre ( o bé de gall d'indi)
  • 2 ous batuts
  • gingebre
  • all
  • llimona
  • salsa de soja
  • flocs de civada (si pot ser de gra petit o una mica trencat, millor. S'enganxa amb més facilitat).
  • Oli de gira-sol
  • all i pebre
Maceració:
  • Tallar els pits de pollastre a filets més aviat fins.
  • Salar-los i empebrar-los
  • Posar-los a macerar en una mescla del suc d'una llimona grandeta, 4 cullerades de salsa de soja, un parell de dents d'all i un tall de gingebre ben ratllats. (això cal fer-ho unes hores abans, o bé, la nit anterior).
Cocció:
  • Batre els ous i remullar-hi el pollastre durant una estona. Que quedi ben empapat.
  • Arrebossar en els flocs de civada procurant que tot el tall quedi ben cobert per els flocs
  • Fregir els filets en abundant oli calent fins que quedin ben enrossits.

Es pot servir acompanyat d'una amanida verda variada... per alló de mantenir l'equilibri nutricional i no acabar caient sempre en la con sabuda patata fregida....

I, bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors

Drets

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 Espanya de Creative Commons